LightWeb

Velfortjente prisutdelinger i Snilsberg Familiepark under Markens Grøde:

- Jeg er imponert!

- Juryen har funnet frem til en meget verdig kandidat. Vinneren fyller på alle mulige måter kriteriene for å få denne prisen. Vi kan love dere at bygninger, beliggenhet, historie, kultur og tradisjoner utfylles på en eksemplarisk måte. Jeg er imponert!

Daglig leder i Norsk Bygdeturisme og Gardsmat, Ole Jonny Trangsrud, sørget for at årets ”Bygdeoptimist” ble gitt en verdig oppmerksomhet i Snilsberg Gardspark. Vel fortjent også, - noen og enhver har vel stanset hos Kulturstua i Ro (Ruud Gard), - hos Lina Dybdal og Tor Jacobsen.

Spennende utvikling
- Selv om bedriften er kommet svært langt, og har fått stor oppmerksomhet, hviler de ikke på sine lauvbær. Det er stadig spennende utviklingsprosjekter på gang. Det gjør denne prisutdelingen spesielt naturlig og riktig, sa Ole Jonny Trangsrud foran tusenvis av tilskuere foran ”Mjølkerampa” i Snilsberg Familiepark.

Klasse for seg selv
- Maten er i en klasse for seg, - langt fra fastfood og lettvinte løsninger. Maten, - den er kort og godt førsteklasses og alltid basert på ekte og lokale råvarer. Den er tilberedt med omhu og nødvendig fagkunnskap for å skape kulinariske opplevelser. Vertsskapet legger i tillegg vekt på formidling, - de ønsker å informere sine gjester om hva de spiser og opplever. Dette må jo bli helt topp!

Tusen takk!
Lina Dybdal og Tor Jacobsen mottok prisen med ydmykhet og stolthet, og håper sjølsagt at denne hedersbevisningen gjør konseptet ennå mer aktuelt.

- Jo, vi er stolte, - samtidig gir hedersbevisningen en inspirasjon til å utvikle vårt opplegg videre. Vi sier ”tusen takk” og er stolte, sier de to fra scenen i Snilsberg Familiepark.

- Tusen takk for at jeg kan gi dere denne hedersbevisningen, sier Ole Jonny Trangsrud til Lina Dybdal og Tor Jacobsen.

- Du har begeistret hundretusener, Gråtass!

- Gråtass, du har begeistret flere hundre tusen barn, sa fantasiminister Hans Christian Medlien da han delte ut Beigeistringen etter forestillingen i Snilsberg Familiepark lørdag ettermiddag.

Medlien som selv er fantasiminister i Lucky Næroset mente at Gråtass var ekstra berettiget til prisen siden han kommer fra Fantasifabrikken. Hans Christian er opptatt av at vi må bli flinkere til å begeistre hverandre og bruke fantasien i hverdagen. Altmuligmann Harald Hovland tok i mot prisen på vegne av Gråtass.

- Du er litt slitt i clutchen, Gråtass. Da er det bra at Harald tar i mot prisen for deg, sa Medlien og festet den flotte sølvringen på t-skjorta med Gråtass-motiv. Og etterpå var det autografskriving og fotografering…

Harald Hovland mottok Begeistringen av Hans Christian Medlien og blomster av Arnfinn Johannessen etter forestillingen i Snilsberg Familiepark.


Snilsberg Familiepark:

Adresse: Nyhushøgda 73, N-2355 GAUPEN
Telefon: +47 62 35 44 44
Mobil: +47 908 68 950
Webebside: www.snilsberg.no
E-post:arnfi-jo@online.no
 
Tilbakemeldinger

Facebook

Vær


Kart             
 

© LightWeb