LightWeb
Bursdagsfeiring

Nå kan barna feire bursdagen sin hos oss - dagtid, ettermiddag, kveld eller helg. Hos oss kan bursdagsfeiringen kombineres med aktiviteter, møte med noen av dyrene, ridning og Gråtass. Vi har plass til 50 barn på stabburet. Vi har også grillhytter med plass til opptil 20 barn. Her kan barna sitte innendørs, grille og ha det godt og varmt.
Varighet 2-3 timer.
 
1) Vanlig parkbesøk - Dagtid i parkens åpningstid (25.5 - 11.8)
Ta med mineralvann, pølser, kaker eller annet dere ønsker å spise selv. Dere bruker parken sammen med andre besøkende slik den framstår i åpningstiden 11.00 - 17.00.

Pris pr. barn: Kr. 90,-. Samlet betaling for hele gruppa. Minimumsbeløp: 1000,-.
 
2) Park - Kjøretur - Stabbursbesøk - Dagtid/kveldstid
Ta med mineralvann, pølser, kaker eller annet dere ønsker å spise selv. Det inkluderer å møte dyrene, leke i parken, kjøretur med Gråtass og bruke lokalene på stabburet/grillhytta.
Pris pr. barn: Kr. 120,-. Samlet betaling for hele gruppa. Minimumsbeløp 1000,-

NYHET!
3) Hestebursdag - Dagtid/kveldstid
Ta med mineralvann, pølser, kaker eller annet dere ønsker å spise selv. Det inkluderer å møte dyrene, leke i parken, og bruke lokalene på stabburet/grillhytta. Ridning på ponni eller mulesel. Barna kan også være med på stell av hestene. Enkel pynting og gave til bursdagsbarnet.
Pris pr. barn: Kr.. 150,-. Samlet betaling for hele gruppa. Minimumsbeløp: 1250,-.

4) Motorbursdag
Vi legger opp til ferdighetskjøring med ATV. Her handler det ikke om størst mulig fart, men å kjøre gjennom ei løype med forskjellige utfordringer og hindringer. Aldersgrense: Fra 8 år. Ta med mineralvann, pølser, kaker eller annet dere ønsker å spise selv. Det inkluderer å møte dyrene, leke i parken, kjøretur med Gråtass og bruke lokalene på stabburet/grillhytta.
Pris pr. barn: Kr. 150,-. Samlet betaling for hele gruppa. Minimumsbeløp 1250,-.
 
Snilsberg Familiepark:

Adresse: Nyhushøgda 73, N-2355 GAUPEN
Telefon: +47 62 35 44 44
Mobil: +47 908 68 950
Webebside: www.snilsberg.no
E-post:arnfi-jo@online.no
 
Tilbakemeldinger

Facebook

Vær


Kart             
 

© LightWeb